Vítejte v italské restauraci Zlatý kohout
Historie dnešní restaurace sahá do 30. let minulého století, kdy byl hotel postaven podle projektu Pavla Zeha hoteliérem Franzem Fiedlerem. Z této doby se příliš záznamů nedochovalo. Jisté je, že po dlouhé stagnaci v době hospodářské krize a zejména za druhé světové války se hotel probudil k životu v průběhu 50. a 60. let. V 80. letech se v prostoru dnešní restaurace nacházel populární snack bar Zlatý kohout. V roce 2015 získal hotel spolu s restaurací nynější podobu. Té vtiskli její nadčasově designovou podobu renomovaní architekti Vrtiška a Žák.
Naše restaurace s italskou kuchyní je známá svým fine dining konceptem, což znamená, že využíváme vysoce kvalitní suroviny, sofistikovanou prezentaci jídel a vynikající chuťové kombinace. Každý pokrm je připravován s precizností a pečlivostí zkušeného šéfkuchaře Denise Wágnera. K jídlu vám doporučíme výběr z našich vín významných oblastí.
Jedním z unikátních prvků restaurace je otevřená kuchyně, která umožňuje hostům sledovat šéfkuchaře a jeho tým při přípravě pokrmů. To vytváří interaktivní a zábavnou atmosféru, která přidává další rozměr nezapomenutelnému zážitku z návštěvy restaurace.
Restaurace Zlatý kohout je perfektní pro speciální akce, firemní večírky, teambuildingové aktivity či svatby. K dispozici jsou kromě prostor restaurace dva salónky a kongresový sál.
Restaurace disponuje prostorným dětským koutkem a parkovištěm přímo před restaurací.
Happy Hours 1 + 1 drink zdarma od 16:00 do 18:00 hod.
Nekuřácké prostředí
Wifi
Možnost platby kartou
Z farmy na vidličku